✓ Onze tevredenheidsgarantie - Past niet ? Stuur het terug - 30 dagen lang

Spreadshirts faire retourregels

Onze tevredenheidsgarantie

Ieder bij Spreadshirt besteld artikel is een unicaat dat heel persoonlijk voor jou wordt gemaakt. Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Daarom profiteer je onafhankelijk van de reden van onze

30 dagen omruilgarantie

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We bieden je altijd de volgende opties aan:

- terugbetalen van de aankoopprijs

Voordat je iets naar ons terug stuurt, neem je contact op met ons vriendelijke service team en houd je hiervoor je bestelnummer bij de hand.

- omruilen tegen nieuwe waren

- omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling

Zo kun je reclamaties voorkomen

1. Bekijk direct je bevestiging per e-mail

Als je een schrijffout hebt gemaakt of per ongeluk het verkeerde design hebt uitgekozen, volg dan de link in de e-mailbevestiging en annuleer de bestelling onmiddellijk voordat hij bedrukt wordt. Vervolgens kun je de bestelling opnieuw opvragen, wijzigen en opnieuw verzenden.

2. Plan genoeg tijd in

We zijn weliswaar heel snel, maar we kunnen niet garanderen dat je bestelling al morgen bij je wordt bezorgd. Soms zijn er problemen met een design, soms zijn sommige producten niet op voorraad. Als je bestelling niet op tijd voor een verjaardag, een bruiloft of een afscheidsfeest voor een collega aankomt, is dat helaas geen reden voor teruggave. Je kunt bij de bestelling wel de Express optie kiezen, dan komt het artikel zeker op de gewenste datum aan.

Alle informatie voor het wettelijke herroepingsrecht en retourregelingen vind je ook in onze Algemene Voorwaarden.